Eveniment

Fitness camp cu Big Fitness

articol adaugat in
Cetățuie
Sâmbătă, August 9, 2014
12:00 - 17:00

Cu prilejul Colours of Cluj, Big Fitness se mută, preț de câteva ore, pe Cetățuie, pentru a îmbina buna dispoziție cu energia pe care un antrenament bine făcut ți-o poate da. Cycling, TRX, kangoo jumps, zumba și aerobic. Alegeți-vă cursul care vă motivează și mutați-vă din sala de sport în aer liber!

Vom da startul Fitness Camp, la ora 12:00, cu un curs de cycling, în cadrul căruia participanții vor putea să își îmbunătățească performanțele sistemului cardiovascular. Așa că, dacă vreți să accelerați arderea grăsimilor sau să scăpați de colesterol, un astfel de curs poate fi un început.

Cei care preferă să își antreneze toți mușchii corpului nu trebuie să lipsească de la TRX Suspension Training, care va începe de la ora 13:00. 

Ați experimentat vreodată mersul pe aer? Dacă nu, atunci e timpul să urmați un curs kangoo jumps (ora 14:00). Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) este presat cu fiecare pas făcut, neutralizând impactul pe care l-ar avea, în mod normal, solul asupra articulațiilor, atunci când purtăm pantofi obișnuiți. Rezultatul este o săritură care protejează articulațiile și îți dă senzația de lipsă de greutate corporală. 

De la ora 15:00 vă invităm la un curs de zumba, unul dintre cele mai apreciate antrenamente de către amatorii de bună dispoziție în timpul sportului. Mișcări unice de dans pe ritmuri latino și internaționale, dinamism și multe calorii arse.

Vom încheia Fitness Camp-ul de la Colours of Cluj cu un curs de aerobic. Pașii simpli de început se vor transforma treptat într-un ritm accelerat, crescând, în același timp, și complexitatea coregrafiei utilizate. O oră de sport pentru un corp armonios și bine lucrat!  

 

 

Organizator:

 

 

Facebook

Twitter @coloursofcluj