Știri

articol adaugat in 13 August

Toată lumea e binevenită la Colours of Cluj - de la mic la mare. Pentru cei mai mici, avem o mulțime de activități speciale, în așa fel încât copiii să se joace și să învețe lucruri noi sub supraveghere, iar părinții să aibă timp de relaxare.

articol adaugat in 11 August

Pregătește-te de o experiență intensă! Colours of Cluj prezintă un eveniment special: în premieră, filmul mut Vampyr al lui Carl Theodor Dreyer va fi proiectat cu acompaniamentul live al Abator Industries.

articol adaugat in 10 August

Depozitul de Filme prinde din nou viață la Colours of Cluj!

articol adaugat in 06 August

Unul dintre artiștii cei mai ceruți de participanții la edițiile anterioare, Ada Milea, vine în acest an la Colours of Cluj pentru un concert alături de Anca Hanu și Cristi Rigman.

articol adaugat in 06 August

În 2015, între 14 și 16 august, festivalul Colours of Cluj se mută de pe străzile orașului în spații cu o istorie aparte, precum Depozitul de Filme, dar și într-unul din cele mai recent amenajate locuri de distracție din oraș – plaja Grigorescu.

articol adaugat in 21 Octombrie

Trei zile pline de evenimente au colorat vara clujenilor. Am redescoperit împreună Cetățuia, unde ne-am întâlnit pentru activități de familie, spectacole de teatru de păpuși, concerte, sport, o Noapte Albă și un picnic a la Cluj.

articol adaugat in 14 August

Peste 40 de evenimente și instalații au dat orașului o altă înfățișare în cadrul celei de a doua ediții a festivalului Colours of Cluj.

articol adaugat in 10 August

Descoperă comorile Clujului!

Organizator:

 

 

Facebook

Twitter @coloursofcluj