Știre

Concerte Colours: Ada Milea, Petra Simone, Autumn Hotel și NoPame

articol adaugat in 06 August

Unul dintre artiștii cei mai ceruți de participanții la edițiile anterioare, Ada Milea, vine în acest an la Colours of Cluj pentru un concert alături de Anca Hanu și Cristi Rigman. Concertul celor trei, un adevărat spectacol care îmbina muzica, umorul și versul inteligent așezat pe ritm are loc sâmbătă, 15 august, ora 21:30, pe plaja Grigorescu.

Alte concerte vor avea loc la Depozitul de Filme. Vineri, de la ora 21, urcă pe scenă Petra Simone and the Brothers from Cluj -  un proiect muzical recent, fondat însă de muzicieni cu ani de experiență pe scene din România, Anglia, Germania sau Austria. Petra Simone oferă energie și pune în mișcare trupuri și suflete, cu o voce profundă și imprevizibilă, modulată pe ritmuri care depășesc etichetele unor genuri muzicale - soul, jazz și R’n’B cu iz de folclor internațional, de la românesc la african. Sâmbătă, întreaga zi îi aparține lui DJ Rodion. Părintele muzicii „new wave” în România va mixa între orele 15 și 20:30.

În același loc, seara de duminică va fi deschisă de Autumn Hotel, un proiect în care participă muzicieni de la Luna Amară, Kumm și Urma, care propun un sunet de la pop-rock la grunge, de la alternative la progressive. Seara continuă cu trio-ul NoPaMe, care ne propune un jam de percuții având la bază muzica electronică; o fuziune între New Disco cu ritmuri live tropical și influențe jazz-funk, suprapuse cu percuții. O muzica elegantă, care redă o stare de libertate, și în același timp ritmuri care se cer trăite și care îmbie la dans.

Organizator:

 

 

Facebook

Twitter @coloursofcluj