Știre

Treasure Hunt in cadrul "Colours of Cluj" Festival

articol adaugat in 25 Iulie

Festivalul Colours of Cluj vă invită să descoperiţi locuri speciale ale Clujului print-un concurs cu indicii colorate care vă va purta prin locuri familiare, dar cu secrete nebănuite!

Concursul va avea loc sâmbătă, 3 august 2013 şi este deschis pentru un număr de maxim 15 echipe, alcătuite din câte 2 persoane.

Doritorii se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, pe adresa de email info@shiftart.ro. În email, participanții sunt rugaţi să precizeze numele complete ale celor două persoane care vor forma echipa și datele lor de contact. Înscrierile se pot face între 25 iulie 2013 și 31 iulie 2013.

Startul de va da pe 3 august la ora 10:00, la Casa TIFF (str. Universității nr. 6). Concursul se va termina cel tîrziu la ora 15:00. Concursul cuprinde mai multe probe, care sunt obligatorii, iar îndeplinirea acestora le va permite participanţilor să primească indiciul pentru următorul obiectiv de atins şi, totodată, continuarea concursului.

Premiile vor consta în un abonament la TIFF 2014 (premiul I), o invitatie de două persoane la Luna Plină – Festivalul Filmului Horror şi Fantastic (14-18 august 2013, Biertan, judeţul Sibiu) (premiul II), acces liber pentru două persoane la toate evenimentele organizate de Casa TIFF în luna septembrie (premiul III). De asemenea, membrii celor trei echipe finaliste vor câştiga şi un canyoning la Cetea pentru 6 persoane, oferit de Outdoor4u, şi cîte un card de fidelitate cu reducere de 100 de lei pentru orice produse Nikon. 

Organizator:

 

 

Facebook

Twitter @coloursofcluj