Despre

articol adaugat in

Ediţia a II-a 2014:

Festivalul Colours of Cluj va avea loc în perioada 8-10 august 2014, exclusiv în spaţii în aer liber - pe străzi sau în curți interioare ale unor clădiri din centru, deschise publicului în această perioadă - pentru a atinge categorii cât mai diferite de publicuri.

Tema celei de-a doua ediții este „re-creează”.

Iar în privinţa propunerilor de evenimente, pe de o parte, Festivalul va avea ca invitaţi în preponderenţă artişti clujeni, iar pe de altă parte, va oferi numeroase momente participative, în care spectatorii vor fi invitaţi să ni se alăture prin ateliere creative, instalaţii interactive, scene pentru neprofesionişti şi alte asemenea întâlniri dintre public, artişti şi produse artistice create special pentru comunitatea clujeană. 

Festivalul este organizat de Asociaţia Film şi Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociaţia SHIFT – Transilvania Art Grup. 

Ediţia I - 2013

Prima ediție Colours of Cluj a avut loc în perioada 1 – 4 august 2013 şi a dat startul unui festival dedicat şi realizat cu implicarea clujenilor. Tema primei ediţii a festivalului, ÎMPREUNĂ, accentuează invitaţia adresată clujenilor de a revizita împreună spaţiile publice ale oraşului şi de a realiza împreună acest eveniment. Astfel, festivalul a fost programat la începutul lunii august, când oferta de evenimente dedicate clujenilor lipseşte din peisajul artistic local.

 

Organizator:

 

 

Facebook

Twitter @coloursofcluj