Știre

Ce să nu ratezi în a III-a zi de festival

articol adaugat in 10 August

Descoperă comorile Clujului!

Multe trasee și indicii, astăzi, în orașul-comoară. Clujenii cu spirit de aventură pot redescoperi locațiile festivalului, într-un concurs în care căutarea comorilor le va crește, cu siguranță, adrenalina. Colours of Cluj îi provoacă pe curioși la o nouă ediție de Treasure Hunt!

Un picnic à la Cluj cu familia și prietenii

V-ați pregătit păturile? Noi vă așteptăm pe Cetățuie cu bunătăți alese de la producătorii noștri locali și muzică bună, pentru cel mai mare picnic à la Cluj. Pentru că meritați o zi de duminică doar pentru voi, ieșiți la aer, gustați din produsele tradiționale, relaxați-vă pe ritmurile lui DJ Lucu Chen și nu ratați „Fascinaţia meşteşugului”, un film de Matei Pleșa. Ne vedem acolo între orele 11:00-23:00.

Petrecere în aer liber pentru copii

Cei care au trecut ieri prin zonele destinate copiilor din Piața Unirii și de pe Cetățuie s-au putut convinge singuri de cât de dornici de distracție în aer liber sunt piticii. Astăzi, încărcați-vă cu energie, dragi părinți, pentru încă o zi plină de activități la Colours of Cluj. După atelierele noastre creative și distractive, nu uitați să vă aduceți copiii la cea mai mai petrecere în aer liber, care va începe de la ora 17.00, pe Cetățuie.   

Organizator:

 

 

Facebook

Twitter @coloursofcluj